<- Terug naar homepagina <-

ALGEMENE VOORWAARDEN
ECHO DEMON FACE CAMPAGNE

Deze Algemene Voorwaarden gelden uitsluitend voor deze specifieke campagne.

2 PRIVEBELEID

2.1. WAT DOEN WIJ MET UW INFORMATIE?

De persoonlijke informatie, zoals uw naam en email adres, die u dient op te geven om uw filmpje naar ons te kunnen uploaden via het formulier die wij daarvoor beschikbaar hebben gesteld, zullen in onze administratie bewaard blijven zolang deze campagne actief is.
Tot het einde van deze campagne mogen wij uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot de campagne of om eventuele vragen die u heeft gesteld te beantwoorden. 

We ontvangen automatisch uw IP address wanneer uw onze website bezoekt. Deze informatie over uw browser wordt alleen gebruikt om ons een beter inzicht te geven in hoe wij onze diensten kunnen verbeteren.

2.2. TOELATING

Wanneer u ons voorziet van uw persoonlijke informatie zoals beschreven in 2.1, gaan wij ervan uit dat u toestaat dat wij deze opslaan en gebruiken voor deze specifieke campagne.

Indien wij u zouden willen benaderen voor een andere reden buiten de campagne om, zullen wij dit van tevoren aangeven en u eerst vragen of u daar akkoord mee gaat.

2.3. TOELATING INTREKKEN

Als u, om wat voor reden dan ook, van gedachten bent veranderd nadat u ons voorzien heeft van uw persoonlijke informatie en filmpje, neem dan contact met ons op via david@oldeheuvelt.com met het verzoek uw inzending te verwijderen.
Uw filmpje en alle door u bijgevoegde informatie zal dan permanent worden verwijderd en niet gebruikt worden, mits wij u niet reeds de bewerkte versie hebben toegestuurd.
Een toelating kan niet worden ingetrokken wanneer u de bewerkte versie van uw ingezonden filmpje reeds toegestuurd heeft gekregen ongeacht of deze wel of niet door u is opgeslagen. 

2.4. OPENBAARMAKING

Uw persoonlijke informatie kan openbaar worden gemaakt wanneer de wet ons daarvoor opdraagt of wanneer u onze algemene voorwaarden schendt.

2.5. DIENSTEN VAN 3e PARTIJEN

Om deze campagne goed te kunnen laten verlopen gebruiken wij diensten van enkele externe partijen.

Over het algemeen zullen dergelijke partijen die door ons gebruikt worden uw gegevens uitsluitend opslaan, gebruiken en vrijgeven om hun diensten goed aan ons te kunnen leveren. 

Echter hebben sommige 3e partijen, hun eigen beleid met betrekking tot het opslaan van persoonlijke gegevens. Wij raden dan ook aan om deze te lezen, zodat u exact weet wat er met uw gegevens wordt gedaan door desbetreffende partijen.

Daarbij kunnen sommige partijen gelokaliseerd zijn in een andere wetsbepaling dan ons of u. In dat geval, wanneer u besluit door te gaan met uw deelname, kan het betekenen dat er andere wettige regels van toepassing zijn.  

PARTIJEN

One.com, website-, webwinkel- en webmailprovider. 

Uw gegevens worden via One.com dataopslag, databases en de algemene One.com applicatie. Uw gegevens worden op een beveiligde server achter een firewall opgeslagen.


One.com WordPress plugin, een externe plugin die wij gebruiken als layout van enkele webpagina’s.


Contact-form-7 (WordPress) plugin,  een externe plugin die wij gebruiken om het upload formulier voor het uploaden van uw filmpje voor de campagne te maken.
De informatie die via dat formulier binnenkomt wordt opgeslagen op een beveiligde server van one.com achter een firewall, zoals hierboven staat omschreven.

WeTransfer, een online dienst waarmee wij het bewerkte filmpje aan u doorsturen. Het bestand zal groter zijn dan de meeste e-mail servers ondersteunen, dus hebben wij besloten dat via deze weg te doen. WeTransfer slaat geen bestanden of gegevens op en treedt slechts op als doorgeefluik.

Google Drive, online dienst voor data opslag. We gebruiken deze dienst uitsluitend voor het opslaan van het door u gestuurde filmpje. Het origineel, wat u ons had toegestuurd, wordt permanent verwijderd zodra wij de bewerking klaar hebben.
Alle bewerkte filmpjes zullen bewaard worden op deze server zolang de campagne actief is.
Wanneer de campagne tot zijn einde is gekomen zal deze server en alle bestanden die erop staan permanent worden verwijderd.

2.7. BEVEILIGING

Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke informatie heel serieus en nemen daarom ook de nodige stappen om te voorkomen dat uw gegevens niet verwaarloosd worden, niet kwijtgeraakt worden, of gebruikt worden voor doeleinden die niet overeenkomen met onze Algemene Voorwaarden en Privebeleid.
Onze website maakt gebruik van het Let’s Encrypt Authority X3 certificaat.
Uw gegevens worden daarmee gecodeerd opgeslagen in SHA-256 met RSA inscriptie.
Als u het gevoel heeft dat uw persoonlijke informatie niet veilig wordt gehouden of merkt u wellicht dat er misbruik van wordt gemaakt? Neem dan contact met ons op via: david@oldeheuvelt.com.

 2.9. CONTACT

Wanneer u succesvol uw filmpje en de daarbij behoorde privé-gegevens heeft doorgestuurd via het formulier dat wij daartoe beschikbaar hebben gesteld, gaan wij er vanuit dat u goedkeuring geeft dat wij de door u opgegeven gegevens gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot deze campagne. 

2.8. AGE OF CONSENT

Door mee te doen met deze campagne geeft u aan dat u (en/of degene in het filmpje) meerderjarig bent of toestemming heeft van een of beide ouders of een wettelijke voogd. 

3 COPYRIGHT EN PUBLICATIES 

3.1 PUBLICATIES

Uw aan ons verstuurde filmpje en gegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze campagne.
Nadat wij uw filmpje hebben bewerkt tot het eindresultaat, zal het origineel permanent worden verwijderd van onze opslag.
Het door ons bewerkte filmpje mag door ons gepubliceerd worden op onze website, subsites en op social media. Hou er rekening mee dat het bij uitzondering ook kan worden opgepikt door andere media zoals televisie, externe websites, promotiefilmpjes, websites van radiostations, social media etc.

3.2 CONSEQUENTIES
Thomas Olde Heuvelt Schrijven is op geen manier verantwoordelijk voor enige (privé) consequenties na het publiceren van uw bewerkte filmpje.

3.3 COPYRIGHT

U ontvangt van ons een email via WeTransfer met het door ons bewerkte filmpje.
U kunt deze vrij publiceren vanaf de door ons aangegeven datum.
Bewerkingsrecht (copyright) behoord uitsluitend toe aan Thomas Olde Heuvelt Schrijven. Dit betekent dat u het filmpje niet mag bewerken.

4 WIJZIGINGEN AAN DEZE VOORWAARDEN EN BIJBEHOREND PRIVEBELEID

Wij blijven het recht behouden om ten aller tijden onze Algemene Voorwaarden en Privebeleid aan te passen. 

De veranderingen en aanpassingen zullen direct van toepassing zijn, zodra deze op de website zijn gepubliceerd. 

Wij zullen u een tijdelijke kleine notificatie geven op onze website. Lees het daarom regelmatig door.

<- Terug naar homepagina <-